Succesvol

Het instituut blijkt een succes. Het slagingspercentage is van meet af aan altijd rond de 85 procent geweest. De eerste drie eindexamen-kandidaten zijn allemaal geslaagd. Eén van hen is gaan studeren aan de Hogeschool van Amsterdam en is nu zelf studie-assistent op het Studiehuis: een motivator én rolmodel voor de leerling die ook wil gaan studeren.

Het afgelopen schooljaar had het Studiehuis een toeloop van 55 leerlingen, thans zijn er al meer dan 60 met nog zeven leerlingen op de wachtlijst.

Er is op dit moment nog plaats voor een aantal kinderen op vwo-niveau. Denkt u dat het Studiehuis iets kan betekenen voor uw kind?  Of kent u ouders met kinderen die graag een plek zouden willen in het Studiehuis? Neem dan contact met ons op via het contactformulier. Na uw aanmelding wordt u uitgenodigd voor een gesprek. Na dat gesprek wordt besloten of het kind naar het Studiehuis kan. Er is een beperkt aantal plaatsen, dus wie het eerst komt, die het eerst maalt. 


Uitbreiding capaciteit

Door het succes en de snelle groei van het Studiehuis zijn wij in het najaar van 2016 verhuisd naar de vierde verdieping van Bijlmerdreef 101. Er is bij de verhuizing rekening gehouden met verdere groei van het leerlingenaantal. De capaciteit is daarom mede door de slimme inrichting verder vergroot.

Op termijn is het mogelijk aan zo'n 80 leerlingen huiswerkbegeleiding aan te bieden. Dat betekent extra medewerkers en extra structurele kosten. Daarom zijn we druk op zoek naar fondsen en organisaties die het maatschappelijk belang van ons huiswerkinstituut onderkennen en ons willen steunen.